Pieter Verelst gaat vanaf september op tournee met zijn derde avondvullende voorstelling ‘Ten Aarzel’.

De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als ‘Briljant absurdisme’ en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’, viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdime hoogtij. Of zoals hij zelf zegt: De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid. Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit en dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen “Hey, dit is mijn baasje. Deze meester mag mij wel berijden.” Wat een droom…

In België in première op 24 november in CC Zwaneberg Heist-op-den-Breg en op 27 november in première in De Kleine Komedie in Amsterdam.